Treningsleir på Beitostølen

Skal man virkelig orke å være hjemmefra i 4 uker? Jeg har vært veldig i tvil om jeg skulle takke ja til rehabiliteringsopphold på Beitostølen Helsesportsenter. Men samtidig har jeg ofte ønsket meg et «retreat» opphold, med trening, sunn mat, litt luksuriøse omgivelser og nydelig temperatur. To av fire er ikke så verst, da!


God, sunn mat og trening – check!

Luksus og varme……tja.

Jeg kom igår, og gleder meg over tilrettelagte treningsmuligheter, flott mat, gode muligheter for uteaktivitet, frisk luft, nye rutiner……. Så langt er dette bedre enn jeg trodde.
Jeg har enerom og eget bad, og det er jo egentlig luksus. Men man kommer ikke forbi at det er en institusjon, med regler og rutiner, og det er kaldt her!

Jeg kunne ikke vært her for fem år siden. Da fikk jeg blackout ved tanke på rullestol og handicapbad. Nå har jeg et avklart forhold mitt eget handicap, jeg ser forbi tilpasningene, og fokuserer på gleden og friheten som ligger i å være seg selv, og kunne utfordres innenfor trygge rammer.

Idag har jeg gått nesten 2 km med staver. Hadde ikke trodd jeg skulle klare hele runden. Men sol, september i fjellet og fin grussti – så var jeg rundt, gitt!