meg og min MS

Kampsport

Jeg trente Taekwon-Do da jeg fikk diagnosen Relasing Remitting MS i 2001. Da ble jeg frarådet å trene. Jeg trente likevel, og tok svart belte i 2003. Dette er det beste jeg har gjort for min helse noensinne.

Mental trening

Jeg gjennomførte et kurs i Ligthning Process i 2009, og tok i 2011 en sertifisering til Master Practitioner NLP hos Richard Bandler i London. Jeg har lært fantastiske teknikker for å håndtere både fysiske og mentale plager.

HSCT

I mai 2012 gjennomførte jeg samcelletransplantasjon på Karolinska i Stockholm. Jeg håpet å bli frisk, det ble jeg ikke. Men jeg har ingen nye skader, og derfor var behandlingen vellykket.

Linselus

I forbindelse med at stamcelletranslantasjonen fikk jeg mye mediefokus. NRK fulgte meg gjennom hele behandlingen. I mars 2013 var jeg i studio hos Helene Sandvig og fortalte om hvordan det gikk.

Aksept

Rullestolen gir meg en fantastisk frihet – og en treningsmulighet jeg ikke har hatt på mange år. Jeg har ikke «havnet i rullestol» – jeg bruker den som et hjelpemiddel, slik andre trenger briller!

Utfordring

Trening gjør meg istand til å utfordre meg selv, og dermed nå nye mål.
Jo sterkere jeg blir, jo mer klarer jeg, og jo enklere blir hverdagen.