bli med på challenge i mai

Blir du med på en utfordring?

Å opprettholde funksjon når kroppen kjemper imot er ganske tungt. Det som går helt av seg selv for friske folk, det kan være en evig konsentrasjonsøvelse når du har en kronisk sykdom.

Jeg har erfart tidligere at intensiv styrketrening gir resultater. Når jeg trener beinmuskler, sete og hofteleddsbøyer så blir gåingen min bedre.

Men det nytter ikke å flyte på suksessen! I filmen viser jeg hva jeg klarer nå i forhold til i fjor. Jeg vil gjøre en ekstra innsats på styrketrening i mai for å se om jeg kan komme tilbake til fjorårets nivå. Blir du med?

Mindscape Challenge er gratis

Jeg kommer til å poste inspirasjon og videoer – både for å engasjere meg selv og du som blir med. Det er alltid gratis – det eneste jeg forventer av deg er at du engasjerer deg.

Du kan selvfølgelig bare besøke denne nettsiden og få med deg alt gratis – helt uten noen krav.

Men all forskning viser at du kommer nærmere målet ditt, og får bedre resultater, hvis du engasjerer deg i en gruppe. Og den gruppa finnes: Facebook-gruppa Mindscape Challenge. Her er du velkommen – du må bare svare på noen innledende spørsmål hvor du sier deg villig til å heie på gruppa!

https://www.facebook.com/groups/challenge.mindscape.no