Jeg har drevet med undervisning i mange år, og er veldig glad i holde kurs, foredrag og workshop’s.

Det er vanskeligere nå når beina mine er skranglete, men innimellom holder jeg foredrag i MS-sammenheng. Da rigger jeg meg til med et høyt cafebord og -stol,. Da får jeg øyekontakt med publikum, og kan bruke nesten like mye kroppsspråk som da jeg gikk rundt på scenen i gamle dager!

Her er opptaket av foredraget


MINE foredrag

Jeg har jobbet med kurs og undervisning nærmest bestandig, og er veldig glad i å holde foredrag.

Du vet hva jeg står for

Hvis du har fulgt meg en stund, så vet du litt om hva jeg står for. Hvis ikke, så finner du ut veldig mye på denne nettsiden.

Jeg har holdt foredrag om MS i mange ulike sammenhenger, både i lokale MS-foreninger og i MS-forbundet. I tillegg har jeg vært leder Nordre Vestfold MS-forening. Jeg er aktiv i mange internasjonale forum om MS, og har med meg inntrykkene derfra.

ALLTID SKREDDERSYDD

Noen ønsker at jeg skal snakke om hvordan jeg takler sykdommen – særlig nå som jeg faktisk er vesentlig dårligere enn jeg var før HSCT. Skulle ikke det virke, liksom? Hva er egentlig langtidseffekten? Selv om folk har sett video-opptak, så er det mange som har spørsmål.

Eller det kan være at dere vil ha mentale teknikker som alle kan bruke – uansett hvor man er i sykdomsforløpet.

Jeg er også veldig opptatt av fysisk trening. det er jo ikke lett å få til på et foredrag – men jeg har masse informasjon, filmer og ekstra stoff som jeg ikke deler på nett.

Det er mange ting som folk gjerne vil spørre om når jeg holder foredrag, så vi setter alltid av mye tid til spørsmål. Jeg svarer på alt, for jeg vet at de erfaringene jeg har gjort meg – de er det mange som kan kjenne seg igjen i.

HAR DU AKKURAT FÅTT DIAGNOSEN?

Det er så mye du kan gjøre selv for å leve så bra som mulig.

Jeg holder mange foredrag om mental trening og andre grep du kan gjøre for å leve så bra du kan – uansett om du bruker medisiner eller vurderer stamcelletransplantasjon.

I filmen her forteller jeg litt om hva jeg gjør og hva som virker.

Hvis Korona-situasjonen varer, så vurderer jeg å lage et webinar med foredraget. Send meg gjerne en mail på elin@mindscape.no hvis du tror det er en god ide. Det er så mye morsommere å holde webinar hvis jeg vet at folk ønsker det.