Er det dristig å være optimist?

Er det dristig å være optimist?

Alternativet er ikke noe særlig, eller? Jeg velger å tro at jeg kan påvirke hvordan 2020 – og hele det nye tiåret – utvikler seg. I mitt lille univers, da, som handler om helse, om et bra liv, om å skape gode rammer – tross begrensninger.

Januar 202 skal bli min supermåned. Blir du med? Det innebærer masse fysisk trening, slik at jeg kan løfte meg ett nivå opp. Så handler det om å prioritere å lage næringsrik mat – og kutte sukker! Hvis du er som meg, så vet du mye mer om hva som er fornuftig enn du klarer å gjøre i hverdagen. Denne supermåneden skal handle om å legge til rette for de gode løsningene, ikke bare de lettvinte. Planlegging, fokus og forberedelse gjør susen.

Og så skal jeg sette av 1 time hver dag til mental og kognitiv trening. Hjernen skal trenes og utvikles. Det innebærer meditasjon, å høre på inspirerende lydspor, og ikke minst: Skrive ned det jeg er takknemlig for, og visualisere det som er bra for meg.

Bare du vet hva din supermåned kan bli. Det blir spennende å se hva vi kan oppnå av forskjell på en måned. Vi kan dele inspirasjon og oppmuntring  i facebookgruppa.

Når vil du starte? Jeg starter fredag 3. januar 2020. Da har jeg tid til å nyte nyttårsfeiringen, rydde bort jula og lage en plan for  de fire ukene med supermåned.